• Assign Menu from Admin > Appearance > Menus > Manage Locations > Top Navigation

History Co

خانه History Co

این شرکت در مجاورت کشت و صنعت کارون شوشتر بزرگترین تولید کننده شکر زرد و سفید در خاورمیانه با ظرفیت تولید اسمی 200 هزار تن شکر در طی یک دوره عملیات بهره برداری قرار دارد که بر اساس محاسبات یک طرح کاملا موفق اقتصادی خواهد بود زیرا در این طرح قادر به تولید 85 هزار تن خمیر و 45 هزار تن کاغذ چاپ و تحریر می باشد. از طرفی این مجموعه با داشتن 400 نفر نیروی مستقیم و نیز حدود 300 نفر که در قالب چندین شرکت پیمانکاری که در عملیات های مختلف با شرکت همکاری دارند با احتساب افراد تحت تکفل، حدود 2400 نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم از این شرکت ارتزاق می نمایند که تاثیرات اقتصادی و اجتماعی بزرگی بر منطقه شمال استان خوزستان دارا می باشد.

در سال 1348 اولین کارخانه تولید خمیر و کاغذ در استان خوزستان با نام کاغذ سازی پارس در مجاورت شرکت نیشکر هفت تپه احداث شد. بعد از گذشت حدود 20 سال از کشت اولین قلمه های نیشکر در هفت تپه کارخانه ای برای بهره مندی از تفاله های نیشکر در مجاورت شرکت هفت تپه تاسیس شد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مسئولین کشوری به فکر تاسیس شرکت کاغذ کارون برگرفته از طرح کاغذ پارس با همان تاسیسات و طراحی چاپ و تحریر، در مجاورت کارخانه کشت و صنعت کارون افتادند. که در اردیبهشت ماه سال 1363 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت های صنعتی تهران به ثبت رسید و سهامداران اولیه آن بانک صنعت و معدن، بانک کشاورزی و کشت و صنعت نیشکر کارون بودند.

اما پس از آن بر حسب تصمیم مجمع عمومی سازمان سهام، بانک کشاورزی و کشت و صنعت کارون سهام خود را به بانک صنعت و معدن واگذار کردند که در نتیجه آن این بانک سهامدار عمده و مالک اصلی کاغذ کارون شوشتر گردید.

از سال 1363 تا 1383 شرکت کاغذ سازی کارون 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشت و در رکود کامل بود. بدین علت در سال 1383 دولت تصمیم به واگذاری آن به بخش خصوصی نمود، که از سال 1383 تا سال 1388 در اختیار بخش خصوصی (برادران شفیع زاده) قرار گرفت. اما بخش خصوصی توان انجام اینکار را نداشت و طرح راکد ماند. با توجه به عملی نشدن تعهدات مالی بخش خصوصی کار به مراجع قضایی از سوی شرکت ((آتیه دماوند)) به وکالت از سوی بانک صنعت و معدن کشیده شد. تا اینکه در سال 1389 اجرائیه صادر و طی دو مرحله مزایده انجام شد تا مجددا این کارخانه به شرکت آتیه دماوند (بخش دولتی بانک صنعت و معدن) بازگردانده شد.

در اوایل آبان 1392 مجددا دولت تصمیم به واگذاری کاغذ سازی کارون به بخش خصوصی شد.

بخش خصوصی با شرکت در مزایده فروش این دو شرکت کاغذ سازی در استان خوزستان برنده اعلام شد و در اواخر پاییز سال 1392 شرکت پارس و کارون به آقای حاج جواد مقدم برنده مزایده، واگذار شد.

بخش خصوصی (حاج جواد مقدم) از سال 1392 تا اواخر سال 1394 به مدت دو سال با عزمی راسخ اقدام به تجهیز کارخانه کاغذ کارون نمود و توانست برای 700 نفر اشتغال ایجاد نماید. اما به خاطر بدهی های قبل از سال 1392 طی شکایات پیمانکاران طلبکار حسب دستور مقام قضایی شرکت پلمپ و مجددا در سال 1398 با سرمایه گذاری بخش خصوصی (حاج محمد جواد مقدم) با جدیت تمام و در طی مدت 2 سال برای اولین بار در تاریخ 12/08/1400 اولین کاغذ در این شرکت تولید گردید.


History Co